добредојде кај нас

НУДИМЕ НАЈКВАЛИТЕТНИ ПРОИЗВОДИ

Јуронг Најдобри композитни материјали Co., Ltd.лоциран во градот Јуронг, провинцијата Џиангсу, во непосредна близина на Нанџинг и во близина на меѓународниот аеродром Нанџинг Лукоу, сообраќајот е многу удобен.

Имаме тим за професионално истражување и развој и професионален технички тим, можеме да го прифатиме дизајнот на клиентите и да го направиме дизајнот за барањата на клиентите.

Добредојдени сте да ја посетите нашата компанија и работилница!

топли производи

ДОЛГИ ГФРП (СТАКЛО-ВЛАКНА-ЗАМЈАНИРАН ПОЛИМЕР) гранули

Гранулите GFRP можат да направат различни видови специјални производи, како што се автомобилски пафтови, делови за машини за перење,мали кујна електрични апарати и итн..

УЧЕТЕ
ПОВЕЌЕ+